Schilderwerk

Binnenschilderwerl

Binnenschilderwerk door de vakman. Voor perfecte afwerking

Binnen schilderwerk

Vriesia Schilders Totaal verzorgt al uw binnen schilderwerk. Of u nu op zoek bent naar een schilder voor het witten van het plafond, het verven van kozijnen of het schilderen van deuren, onze schilders zorgen voor een prachtig resultaat. Goed verzorgd en onderhouden schilderwerk draagt bij aan uw woon- of werkcomfort, en betekent bovendien waardebehoud van uw pand.

 

Buiten schilderwerk

Is uw bedrijfspand, huis of appartement aan een schilderbeurt toe? Wacht dan niet te lang met het onderhoud van het schilderwerk. Een pand met slecht onderhouden buitenschilderwerk is niet goed beschermd tegen weer- en milieu-invloeden. Hierdoor kan bijvoorbeeld houtrot ontstaan. Laat uw schilderwerk dus professioneel onderhouden door de ervaren schilders van Vriesia Schilders Totaal. Wij verzorgen het schilderwerk geheel, inclusief de op- en afbouw van steigers en andere bijkomstigheden. Met de schilders van Vriesia heeft u geen omkijken meer naar uw schilderwerk. Wilt u graag dat uw buitenschilderwerk altijd goed voor elkaar is én blijft? Wellicht bent u geïnteresseerd in ons onderhoudsplan tegen een vast bedrag per maand. U heeft dan geen omkijken meer naar het schilderwerk van uw pand. Wij zorgen ervoor dat alles tip-top onderhouden blijft!

Het werkgebied van Vriesia Schilders Totaal is heel Friesland, maar ook Groningen, Flevoland en Noord-Holland. We hebben vestigingen in Sneek en Leeuwarden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, vrijblijvend advies of een offerte op maat. 

karakteristieke woning Heeg

Karakteristieke woning in Heeg, compleet geschilderd inclusief vervanging van de onderdorpel van het voorraam.

Alkmaar Herenhuis

Herenhuis in Alkmaar, deze woning is echt weer schitterend in de verf gezet. Dit tot volle tevredenheid van de eigenaren.